Ανάμεσα στο casting και την ανακοίνωση! Featured

 

Οφείλω να το ομολογήσω, δεν είναι σαν εκείνες τις φορές που η σύνθεση της Κυβέρνησης έμοιαζε περισσότερο με κοπρόλακκο παρά με ομάδα έντιμων και ικανών ανθρώπων που δίνουν τα χέρια να υπηρετήσουν τη χώρα τους. (Μακρά η παράδοση της Νέας Δημοκρατίας σε τέτοιους... λάκκους).

Πολλοί εξωκοινοβουλευτικοί και αρκετοί οι άξιοι, όχι μόνο ανάμεσά τους, που ακούγεται πως θα στελεχώσουν τη νέα Κυβέρνηση.

Από τους Επιφανείς Τσαρλατάνους (σε όλο το πολιτικό φάσμα) οι περισσότεροι ούτε καν εξελέγησαν ετούτη τη φορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Τσαρλατινισμός ορφανεύει από εκπροσώπηση και στην τωρινή Βουλή...!

Μια από τις εκπλήξεις; Οι κυρίες Λίνα Μενδώνη και Νίκη Κεραμέως (της συγχωρούμε το ότι είναι δικηγόρος) που "διέρρευσαν" ως επικεφαλής Πολιτισμού και Παιδείας.

Δίδυμο αποτελεσματικότητας, αξιοσύνης και μετριοπάθειας ή ασκήσεις ισορροπίας σε τεντωμένο σχοινί;

Κάτσε να δούμε όμως πρώτα! Η ορκωμοσία επίκειται...

Στις επόμενες ημέρες, τα νεότερα.

 


Ο Πατούλης κάνει έργο”,  Ιούνιος 2019

 

Ο Πατούλης κάνει έργο”, ή κάπως έτσι, έγραφε η προεκλογική αφίσα στο μετρό.

Την κοίταζα και χαμογελούσα σκεπτόμενος το σπουδαίο έργο τού προέδρου κ. Πατούλη στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, μιας και η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα αυτής της σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας όπου ο γιατρός, που καταδικάζεται για παράνομο χρηματισμό (φακελάκι), δεν χάνει την άδειά του.

Σπουδαίο έργο –σκεπτόμουν ο κ. Πατούλης. Έχει συμβάλει, κατά την δύναμή του, σε λαμπρό επίτευγμα ο Πρόεδρος.

Τώρα, μετά τις εκλογές, και προσπαθώντας ν’ αντιληφθώ τα κριτήρια των ψηφοφόρων, σκέφτομαι και μονολογώ: Θα κάνει, άραγε, τέτοιου είδους έργο και στην Περιφέρεια ο κ. Πατούλης; Ας περιμένουμε, λοιπόν, λιγάκι..., ας περιμένουμε για τα λαμπρά αποτελέσματα!

Last modified onTuesday, 09 July 2019 15:31
Back to top